Saltar al contingut | Mapa web | Contacta

Borses de treball on-line

Internet s’ha convertit en una gran font d’informació de gran ajuda en el procés de cerca de feina. Un dels recursos més interessants que hi podem trobar són les borses de treball, de diferents tipus, que s’actualitzen diàriament i que ens permeten veure les ofertes de feina que es publiquen cada dia, sense haver-nos de desplaçar.

Cercador d`ofertes del Servei dOcupaci贸 de Catalunya (SOC):

El SOC disposa a la seva pàgina web d’un nou portal cercador d’ofertes de feina: Feina Activa. Una borsa de treball que s’actualitza diàriament a la que cal estar-hi inscrit, i que ofereix la possibilitat de filtrar únicament la cerca de les “ofertes de treball només per a discapacitats”.

Una altra opció és fer recerques per sector, per ocupació o per població, que ajudaran a delimitar el número d’ofertes de feina que et poden interessar.

També disposa d’un apartat sobre “Inserció laboral de persones amb dificultats adquirides”, entre les que es troben les “Persones amb discapacitats”, i on s’explica què són els Centres Especials de Treball i quines “Mesures d’acció positiva” ha establert l’Administració.

L’usuari també pot crear el seu currículum indicant les aptituds, coneixements i/o preferències laborals. El SOC li enviarà per correu electrònic les ofertes que més s’adeqüin al seu perfil. Recordeu-vos que per poder sol·licitar les ocupacions que podeu veure en aquest sistema, heu d'estar donats d'alta com a demandant d'ocupació en alguna de les Oficines de Treball.

 

Avantatges de les borses de treball on-line:

Les borses de treball on-line ens permeten la recerca d’ofertes de feina per sectors d’activitat, proximitat geogràfica, tipus de contracte, tipus de discapacitat etcètera, de manera que podem utilitzar tants criteris com ens sigui possible (o no) per personalitzar al màxim la recerca i ajustar-la al nostre objectiu professional i a la nostra disponibilitat.

També ens permeten la gestió de l’oferta, de manera que en el moment que visualitzem una oferta que ens interessa, podem accedir a ampliar-ne les dades i a enviar el nostre currículum, sabent fins i tot en molts casos quants n’ha rebut ja l’empresa (si ho ha fet), i a partir d’aquí consultar l’estat de l’oferta.

Com navegar per les borses de treball a Internet:

 • En general, per accedir a totes les funcions i els serveis d’aquestes pàgines un s’ha de registrar amb el seu correu electrònic i obtenir una contrasenya amb la que accedir a la seva informació. La majoria de vegades la subscripció és gratuïta.
 • Molts cops en aquestes pàgines es poden trobar eines per inserir o actualitzar el currículum.
 • En alguns casos, també un es pot subscriure a una llista de distribució per rebre les ofertes a la seva bústia de correu electrònic, segons el perfil que s’ha introduït prèviament, amb el tipus de treball que interessa.

 Molts ajuntaments incorporen un apartat a la seva pàgina web d’Oferta Pública, o Processos de Selecció.

Adreces de borses de treball a Internet:

Existeixen algunes borses de treball que es dediquen especialment a oferir ofertes per a persones amb discapacitat, tot i que la majoria de les borses de treball a Internet no acostumen a especificar informació per a aquest col·lectiu concret. Cal tenir present però, que qualsevol persona que compleixi els requisits de l’oferta publicada té dret a presentar-s’hi. Tot i així, en aquests casos, ens podem arribar a trobar amb algun cas de discriminació en temes d’ocupació

A continuació us oferim tot un seguit d’adreces de pàgines web de borses de treball, les quals algunes estan destinades a persones amb discapacitat, i altres destinades al públic en general:

 

(Si coneixes més recursos interessants comparteix-los amb la comunitat IOdisgital enviant-los a info@iodisgital-catalunya.cat i els afegirem al llistat).

P谩gina: anterior |1 |2 |3 |següent

Demarcació territorial

 • Infojobs.net
  Comentari: Portal estatal d鈥檕fertes de feina. Tot i que no 茅s un portal adre莽at espec铆ficament a les persones amb discapacitat, es poden trobar ofertes interessants per a persones amb discapacitat posant la paraula 鈥渄iscapacidad鈥 en el camp de 鈥減alabra clave鈥. D鈥檃questa manera es poden trobar ofertes en les donen prefer猫ncia a les persones amb discapacitat.
 • Laboris.net
  Comentari: Ofereix un buscador r脿pid i un d鈥檃van莽at d鈥檕fertes de feina. Si posem 鈥渄iscapacidad鈥 el camp 鈥減alabra clave鈥 ens filtra ofertes de feina en les que agafen preferiblement persones amb discapacitat. Cal vigilar amb aquest buscador ja que tamb茅 filtra publicitat d鈥橧nternet molt poc fiable.
 • Nivell d'Accessibilitat: Icono de validaci贸n de nivel Doble-A
  Merc@dis. Mercado de empleo para personas con discapacidad
  Comentari: P脿gina web que publica ofertes de feina especialment per a persones amb discapacitat. Cal registrar-se pr猫viament com a usuari de la web, de forma gratu茂ta, cosa que permetr脿 veure les ofertes que hi ha disponibles, entrar el propi cv, etc.
 • Monster.es
  Comentari: P脿gina web que t茅 per objectiu millorar la carrera professional de les persones. Entre d鈥檃ltres recursos, hi ha un cercador d鈥檕fertes de feina. No cont茅 informaci贸 espec铆fica per les persones amb discapacitat.
 • Ofertes de treball a la Generalitat de Catalunya
  Comentari: Oferta P煤blica: p脿gina de la Generalitat en la que es van publicant tots els processos de selecci贸 de personal vinculat a l鈥檃dministraci贸 p煤blica.
 • Primerempleo.com. Primer empleo, becas y pr谩cticas sin experiencia
  Comentari: P脿gina web amb ofertes de feina, a part d鈥檌nformaci贸 d鈥檈studis i beques. Cal registrar-se pr猫viament.
 • Psique.info. Su portal laboral
  Comentari: Ofereix un cercador amb ofertes de feina, a part d鈥檃ltres recursos relacionats amb la cerca de feina. No cont茅 informaci贸 espec铆fica per les persones amb discapacitat.
 • Somjoves.net. Joves, futurs emprenedors
  Comentari: P脿gina web amb ofertes de feina a nivell de Catalunya gestionada per l鈥檃ssociaci贸 SomJoves sense 脿nim de lucre. T茅 per objectiu fomentar l鈥檈sperit emprenedor dels i les joves. No cont茅 informaci贸 espec铆fica per les persones amb discapacitat.
 • Trabajo.org. El trabajo de los profesionales
  Comentari: P脿gina web amb un cercador d鈥檕fertes de treball. No cont茅 informaci贸 espec铆fica per a persones amb discapacitat.
 • Trabajos.com HispavistaTrabajos.com Hispavista
  Comentari: Cercador d鈥檕fertes de feina. Si posem 鈥渄iscapacidad鈥 al camp de palabra clave obtenim resultats en els que es valora preferentment per la feina ser una persona amb discapacitat.
Pàgina: anterior |1 |2 |3 |següent